06/02/2016, Saat: 13:20
Weishi ile yaklaşık 4-5 tıraş olmuşumdur ve yaklaşık 50'ye yakın tıraş aletinden şimdiye dek kullandığım en mild tıraş aleti bana göre. Weishi ile olduğum tıraşların hiç birinde kesik yaşamadım bu bir artı ama mild olduğu için bir yerden birkaç kere geçmek gerekiyor ve biraz daha keskin jiletler ile daha iyi sonuçlar alınabiliyor. Bunun dışında kaplama olarak çok başarılı ben gun metal kaplama tercih ettim, ıslak elle tutunca parlak kısımlarında parmak izi kalıyor, iyice havlu ile silince gidiyor ancak. Materyal olarak pirinç kullanılıyormuş 9306 serisinde o yüzden ucuz çin tıraş aletleri gibi değil,ömürlük ağır ve tok bir alet o yüzden kaliteli olduğu da rahatça hissediliyor. Kelebek sistemi güzel eşit açılıp kapanan silo kapaklarına sahip, tıpkı ming shi gibi.
Ming shi de kullandığım için aradaki farkı şöyle söyleyebilirim; Ming shi daha uzun yapıda, biraz daha agresif (bana göre tam kıvamında), kullanılan materyallerden dolayı biraz daha hafif, yurt içinde rahat satın alınabiliyor ve fiyat olarak weishi'nin üçte birine edilinebiliyor.
Weishi ise biraz daha kısa(gillette fat boy ile aynı uzunlukta, slim'den daha kısa),daha tok, kaplama olarak ming shi'den daha kusursuz ama kullandığım en mild tıraş aleti, satın almak için ebay veya aliexpress gibi sitelerden almak gerekiyor ve ming shi'ye göre 3 kat daha pahalı.
Ming shi de kullandığım için aradaki farkı şöyle söyleyebilirim; Ming shi daha uzun yapıda, biraz daha agresif (bana göre tam kıvamında), kullanılan materyallerden dolayı biraz daha hafif, yurt içinde rahat satın alınabiliyor ve fiyat olarak weishi'nin üçte birine edilinebiliyor.
Weishi ise biraz daha kısa(gillette fat boy ile aynı uzunlukta, slim'den daha kısa),daha tok, kaplama olarak ming shi'den daha kusursuz ama kullandığım en mild tıraş aleti, satın almak için ebay veya aliexpress gibi sitelerden almak gerekiyor ve ming shi'ye göre 3 kat daha pahalı.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..