06/02/2016, Saat: 17:16
Bir haftayı da aşarak 10 gündür değiştirmeden kullandığım tıraş ekipmanları hakkında ufak değerlendirmeler yapmak istiyorum.
Speick stick sabun : Kalan az miktardaki sabunu tasa basıp o şekilde kullandım. Bu şekilde daha yoğun köpük elde edebildiğim için çok memnun kaldım. Performansı gerçekten iyi.
Omega 49 : İyice yumuşamış olan bu fırçam f/p olarak rakipsiz fırçalardan.
Gillette Slim : Elimdeki tek vintage DE. Tek diyeceğim 'Adamlar yapmış zamanında '. Herkesi mutlu etmeyebilir. Mild bir alet. Ben de zaten 7-9 ayarlar arası kullanıyorum. Seviyorum Slim'i.
Polsilver : Keskinlik+konfor. Daha ne istenebilir ki
Gillette pro 3in1 balsam : Fena değil. Speick ile bunun kokusu güzel uydular. Kalıcılık beklemek anlamsız olur tabi ama Ortalama üstü performans veriyor.
Aqua Velva Musk losyon : Hacı yağı gibi kokmuyor kesinlikle. Kokusu beğenildi çevremde. Balsamlar kadar bakım beklenemez tabi. Ama Aqua 'larda farklı bir yatistiricilik var.
Bu hafta kullanacağım hatta ilk tıraşımı az önce olduğum ekipmanlar:
Progress
Edwin Jagger Lime sabun
Personna lab blue
Tipsoft Manchurian ve Omega italian flag
Nivea tahriş karşıtı balsam ve Nivea Mild losyon.
Sıkılırsam belki sabunu değiştirebilirim.
Speick stick sabun : Kalan az miktardaki sabunu tasa basıp o şekilde kullandım. Bu şekilde daha yoğun köpük elde edebildiğim için çok memnun kaldım. Performansı gerçekten iyi.
Omega 49 : İyice yumuşamış olan bu fırçam f/p olarak rakipsiz fırçalardan.
Gillette Slim : Elimdeki tek vintage DE. Tek diyeceğim 'Adamlar yapmış zamanında '. Herkesi mutlu etmeyebilir. Mild bir alet. Ben de zaten 7-9 ayarlar arası kullanıyorum. Seviyorum Slim'i.
Polsilver : Keskinlik+konfor. Daha ne istenebilir ki
Gillette pro 3in1 balsam : Fena değil. Speick ile bunun kokusu güzel uydular. Kalıcılık beklemek anlamsız olur tabi ama Ortalama üstü performans veriyor.
Aqua Velva Musk losyon : Hacı yağı gibi kokmuyor kesinlikle. Kokusu beğenildi çevremde. Balsamlar kadar bakım beklenemez tabi. Ama Aqua 'larda farklı bir yatistiricilik var.
Bu hafta kullanacağım hatta ilk tıraşımı az önce olduğum ekipmanlar:
Progress
Edwin Jagger Lime sabun
Personna lab blue
Tipsoft Manchurian ve Omega italian flag
Nivea tahriş karşıtı balsam ve Nivea Mild losyon.
Sıkılırsam belki sabunu değiştirebilirim.