23/02/2016, Saat: 12:15
(03/12/2015, Saat: 17:45)OguYet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hametan krem tavsiye ederim. Bence bepantholden cok daha etkili. Ustelik sakal batigi & sivilce izleri, kizarikliklar uzerinde cok iyi sonuclar veriyor. Ufak tefek jilet kesikleri yada tahris sivilce kesilmesinde olusan yaralarida hizlica iyilestiriyor. Daha ne olsun ?Hametan, Madecassol, Sudocream gibi ürünleri günlük tıraş rutininde kullanmak bana çok doğru gelmiyor. İlaç kategorisine girdikleri için kötü bir tıraş sonrası kullanırım şahsen.
Tıraş için üretilmemiş ama tıraş sonrası denediğim ürünler arasında en memnun kaldığım Bepanthol Body losyonu oldu. Yağlı /normal ciltler için olanı aldım. Tıraş sonrası az bir miktar sürmek gerekiyor. Tıraş balsamlarını yüzüme sivamaya alıştığım için ilk kullandığımda fazla sürdüm. Nemlendirme iyi, besleme iyi, yatıştırma orta diyebilirim.
Şimdiye kadar Sebamed güneş losyonu, Sebamed vücut losyonu, Bebak Acıbadem losyon, bazı kaliteli cilt kremleri denedim. Aralarında en çok bunu beğendim. Sadece biraz parlama yapıyor, tek eksisi bence o.