26/02/2016, Saat: 16:49
(26/02/2016, Saat: 16:23)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @onurcakmak komşum. Gondolier gelsin de, gerisi çok ta önemli değil, 4 euro zaten. Belki sorun banka kaynaklı da olabilir. Bir ihtimal 4 euro iade yerine paketin içine 2. sabun da konmuş olabilir.
Eğer paypaldan iade ise 2 gün sonra karta yatıyor. Zaten paypal e-mail ile iadesini bildiriyor.Ama kredi kartıyla direk alışveriş yaptıysanız 15 güne kadar iadesi sürebiliyor.(Tecrübe ettim iki kere)
Ayrıca TVB den alıp da şikayet edilmesi bana garip geliyor.Yanlış anlaşılmasın burada kendi adıma söylüyorum, bile bile lades diyorum.Ama şikayet etmiyorum, garip bir insan, tek başına ve uygun fiyatlı ürün satıyor.Bir e-ticaret sitesinden beklenmeyecek ve daha önce de görmediğim bir şekilde düzensiz biri/site.
Buradan alışveriş yapılması demek tüm bu şikayetleri kabul etmek anlamına geliyor. Ben fiyatlarından dolayı memnunum, fazla bir beklentim de kendi adıma yok zaten.
Bence üyeliğiniz bilinmeyerek veya sistemsel bir açıktan dolayı sorun olmuş olabilir. İadenizi gerçekten unutup yapmamış da olabilir.