09/03/2016, Saat: 17:07
(09/03/2016, Saat: 16:49)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Entresan, sen karısma bak dalgana hahahaha
Çok iyiymis abi. Ben bugune kadar hic sorun yasamadım, korgoyu hic dert etmedigimden belki, elbet birgun cıkıp geliyor gelmezse yazısır cozeriz gibime geliyor. Ne olucak 2 ay sonra gelsin sıkıntı yok. Acta degiliz acıkta degiliz, hic sabunmu kalmadı giderim 1.5 liraya arkoyla idare ederim ne olur ki.
@koolandgang
cok merak ediyorum at kılı fırcayı, hissiyatı nasıl diye, pure badger kıvamı gibi mi acaba. Kısmet gelince bir ozet gecerseniz bizlere sevinirim komsu.
Sevgili Kardeşim, az önce geldi zaten kargo. Bakım filan, bu hafta kullanırım inşaAllah. İlk izlenim baya bir sağlam, sırf kemik mübarek Pure Badger filan pandispanya bunun yanında ( Pandispanya'lara ne oldu hakikaten. Şimdi yazınca aklıma geldi. Eskiden Konak da meydan da filan satılırdı. Ne severdim çocukken. Yıllar oldu görmüyorum. Bu da böyle bir not olarak dursun burada )
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...