16/07/2016, Saat: 23:41
Wilkinson jiletlerin hiç hoşuma gitmediğini belirtmiştim, her yaprak jileti sadece bir tıraşta denedim. Keskinliği yeterli gelmedi bana. Tersten tıraş olurken de küçük kesikler attım yüzüme Jiletler sarılı olmasına rağmen neden lekeli anlayabilmiş değilim. Bundan tırstım. Ancak şu var kolay kolay Wilkinsonun bu jiletine döneceğimi sanmıyorum. Ancak ikinci bir yedek aldığımda içindekileri kullanırsam o başka.
Çevremdeki (özellikle de yurt çapında zinciri olan marketlerden bahsediyorum) marketlerde yaprak jiletler bulunmuyor, ancak lokal firma marketlerinde görüyorum.
Bugün bir markette Derby (plastik kutu 5 adet) 75 Kuruş, Perma - Sharp Super (5 adet 1,90 TL) aldım. İkisi jilette diğer jiletlere göre ülkemizde daha çok kolay bulunuyor ve kullanılıyor. Hoşuma gitmezse internetten başka jiletlerde denemeyi düşünüyorum.
Çevremdeki (özellikle de yurt çapında zinciri olan marketlerden bahsediyorum) marketlerde yaprak jiletler bulunmuyor, ancak lokal firma marketlerinde görüyorum.
Bugün bir markette Derby (plastik kutu 5 adet) 75 Kuruş, Perma - Sharp Super (5 adet 1,90 TL) aldım. İkisi jilette diğer jiletlere göre ülkemizde daha çok kolay bulunuyor ve kullanılıyor. Hoşuma gitmezse internetten başka jiletlerde denemeyi düşünüyorum.
Erkek olmak ve tıraş çok keyifli...