03/09/2016, Saat: 17:52
(03/09/2016, Saat: 15:50)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nacizane tasarım konusunda biraz daha kafa yormalı. Minimal bir tasarım diğerlerinin arasından kolayca sıyrılır. Ve üzerindeki B&R şeklinde markalamayi da ben pek çekici bulmadım. Umarım bu eleştirilerim kimseyi kırıp gucendirmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Başlıktaki logo olayını daha önce de bahsettiğimiz gibi kaldıracağız, bu ürünün ortak bir proje olduğunu vurgulamak için prototipin üzerine B&R yazdık. Saygılar.
(03/09/2016, Saat: 16:34)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayar numaralarının renklendirilmesi onerisini yapacagım. Kırmızı renk yakısabilir. Enamel boya ile o numaralar sık olabilir.
Yine bazı komsuların dedigi gibi, logo ve font degisimi.
Yurt dısı satıcılar ve impa ile de urun satıs dagıtım planlaması.
Az uretmeyi dusunuyor iseniz lazer seri no markalaması, yok adetli uretim dusunuyor iseniz onceden stoklama yapılması ve urunun tedarik sorunlarının cozulmesi.
Numaraların renklendirilmesi tabi hoş olabilir, daha canlı bir görüntü ortaya çıkarır, ama üretim imkanlarımızın içinde bunu yapabilecek bir durumumuz maalesef bulunmamaktadır.
Dağıtım için aynen dediğiniz gibi bir ağ bulunması gerekiyor, forum için bir düzenleme yapabiliriz.
Stoklama olayı zaman içinde çözülebilecek bir durumdur, örneğin şuan SE-P modelini bu konuda bir düzene oturttuk.
Saygılar.