27/09/2016, Saat: 01:27
(27/09/2016, Saat: 00:47)cbaytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler.
400 lira olan Thater 4125-2 26mm knot olanı değilmi? Emin olalımda yanlış şey almayalım. Bu fırça şimdi benim yukarıdaki bahsettiğim fırça niteliklerini Simpson Chubby 2 kadar iyi karşılarmı diyorsunuz, çünkü Simpson Chubby 2 de hemen hemen aynı fiyatta bu sitede?
http://www.extrashaving.com/shaving-brushes
Ben de baktım şimdi, 400 lira olan 24mm olan. Her iki sap renginde de 26mm stoklarında kalmamış.
Bende Simpson fırça yok, sadece yukarıda sıraladığınız özelliikleri okuyunca aklıma gelen fırça o oldu. Benzer fiyatta olan Chubby 2 Best kıllı fırça, uç yumuşaklığı bu finest 2 band kadar olmaz. Bir de siz yüzde fazla açılmasın demiştiniz, Thater'ların Bulp tipi düğümü bunu sağlar, Chubby'ler Fan tipi olur bu da yüzde açılmaya müsait olan fırçalardır.
İsterseniz YouTube'a bu fırça isimlerini yazarak kullanan kişilerin yüzünde nasıl göründüğünü izleyebilirsiniz. Ben sadece tavsiyede bulunuyorum, ama son kararı araştırma yaparak siz verin. Forumumuzda ve diğer yabancı forumlarda çokça bilgi mevcut. Fırçalar pahalı ürünlerdir, sadece benim tavsiyemden yola çıkarak alım yapmanızı istemem ve töhmet altında kalmak istemem.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!