10/10/2016, Saat: 13:39
(Son Düzenleme: 10/10/2016, Saat: 13:41, Düzenleyen: cbaytan.
Sebep: hatalar
)
(10/10/2016, Saat: 11:52)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sahsi dusuncemi paylasmak istedim konu hakkında.
Esine dostuna ucretsiz isi anlarım ama yabancıya ona buna niye hayrına is yapılıyor onu ben sahsen anlayamıyorum. Bir bıcagımı bilerken makinaya kaptırmıstım,
Çünkü bu iş bir hobi, yabancı forumlarda artık espri konusu bile olmuş gülümsenerek karşılanıyor, adamın vakti var, bileyleme ile ilgili her şeyi kendince almış, sistemini kurmuş, çok hevesli, kendi usturalarını biledikten sonra bu sistemi kullanmaya devam etmek, hobisini dahada geliştirmek ve eğlenmek istiyor, kendince yeterli olduğunu düşündüğü zaman hemen forumda ilan veriyor,, posta hariç usturalarınızı bedavaya bileyliyorum diye. Ancak anladığım kadarıyla bu kişilere çok rağbet yok, bir kere çok profesyonel olmadıkları biliniyor, mesela 15-20 dolar verip profesyonelce bu işi yapan straight razors design sitesinin sahibi Lynn Abrams gibi kişiler daha çok tercih ediliyor anladığım kadarıyla.
Şahsen ben bileyleme işinde yeterli biri olduğunu, herkesin usturasını bileyleyebileceğini söyleyen biri, gönderdiğim usturayı bileylerken kendini keserse kendimi hiç sorumlu hissetmem. Çünkü çocukça bir şey yapılmazsa bu iş güç veya makina gerektiren, sivri ucu deneme için koldaki kılları kesmek veya direkt tıraş olmaktan başka riski olan bir iş değilki, ancak bileyi makina gerektiren bıçaklardan bahsediyorsanız onu bilemem, onda haklı olabilirsiniz.
Sevgiler.
--
Chubby 2 almayacağım, Chubby 2 almayacağım, almayacağıım, alma..........
Chubby 2 almayacağım, Chubby 2 almayacağım, almayacağıım, alma..........