11/12/2016, Saat: 13:54
(11/12/2016, Saat: 02:42)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeterince yükleme yaptığımda en az 2 perdelik bol ve kaliteli köpüğü kolayca üretebilmesini bekliyorum, tabii sabunda problem yoksa. Karşılaştırma için her zaman bildiğin ve beğendiğim sabunu kullanırım. 830 daha büyük bir fırça, karşılaştırma yapmak haksızlık aslında. Küçük fırçalarım da var ama seyahat olmadıkça küçük fırça kullanmanın bir avantajını göremedim.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Tesekkurler, anladim hocam demek istedigini. En guzeli forumda 620 - 820 karsilastirmasi yapmak. Umarim ben memnun kalirim yine de 620den, su an icin umutluyum. Kucuk olma konusunda hemfikiriz yine de, bence de 620 elde cok ufak kaliyor.
(11/12/2016, Saat: 05:22)harveyspecter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takipteyim Komşum. İkisinden birini yılbaşından önce almak niyetindeyim. Cildim hassas olduğu için yüzde köpürtmeyi pek sevmiyorum (Arko stick hariç).
Umarım verdiğiniz paranın karşılığını kuruşu kuruşuna alırsınız ve yüksek performanslı tıraşlar olursunuz.
Ustad, Yorumlara bakinca, 830 hem daha yumusak hem de tasta kopurtmeye daha uygun. Kimseden bir kotu soz de soylenmisligi yok.