13/01/2017, Saat: 00:54
Öncelikle ilginiz için tşk ederim. 2. el ürün kullanmayacağım. Rocnel konusunda da çok sevinip gururlanarak gerekli incelemeleri yaptım, ayrıca kendileriyle mail aracılığıyla ürünleri hakkında bilgi almak istediğimi, iletişim numarasını aradığımı ve ulaşamadığımı belirttim ama verilen cevap ta firmalarının makina fabrikası olduğu ve telefonla satış yapmadıklarını belirttiler. Saygı duyuyorum tabi ki ama dünyanın en kaliteli makinası da olsa bu firmanın ürünlerini satın almayacağım. Aslında feather ın o efsane makinesini çok inceledim ve yapılan yorumlarda da feather in çok keskin jileti ile kullanılmadığı zaman agresif bir makine olmadığı söyleniyor. Fazla agresif olmamasını tecrübe eksikliğinden dolayı değil de yüzümün hassasiyetinden dolayı istemiyorum.
EJ DE89, Mühle R89, Merkur progres gibi makineler zaten rüştünü ispatlamış makineler. Feather'a o kadar para vermekten se Omega'nın 15 TL'lik ucuz bir fırçasını kullanan birisi olarak, uygun fiyatlı bu makinelerden birisi ile birlikte iyi bir porsuk fırça alsam daha mantıklı olacak gibi sanki, ama hala fikirlerinize açığım. Teşekkür ederim.
EJ DE89, Mühle R89, Merkur progres gibi makineler zaten rüştünü ispatlamış makineler. Feather'a o kadar para vermekten se Omega'nın 15 TL'lik ucuz bir fırçasını kullanan birisi olarak, uygun fiyatlı bu makinelerden birisi ile birlikte iyi bir porsuk fırça alsam daha mantıklı olacak gibi sanki, ama hala fikirlerinize açığım. Teşekkür ederim.