10/06/2012, Saat: 00:20
(10/06/2012, Saat: 00:06)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4-5 sene olarak bakmayin guzel bir sekilde kullanirsaniz 40-50 sene dahi kullanirsiniz. Ben ve cogumuz bizden yasli aletlerle tiras oluyoruz. Benim acimdan bu tiras meselesi sinekkaydidan ziyade geleneksel ve nostaljik olusu. Yuzume hel surup 5 bicakli ile de kendi acimdan oldukca tatminkar tiraslar oldum, geleneksel tirasa ise nostaljik havasidan dolayi basladim ve oldukca memnunum. Elimde benden kat ve kat yasli aletler de var yeni aletler de var sizde baslarsaniz bu hastaliga sizde de vakit ilerledikce olacaktir progress ve futur sahibi olarak progress derim nedeni ise daha nostaljik durusu ve mild yapisi ama futurun dizaynini da cok seviyorum hepsinden farkli bir yapida izlemeyi seviyorum bu aleti agresif tiras olmak istedigimde veya sakalim uzunsa bununla tiras oluyorum. Progress alirsaniz sizi pisman etmez. İyi tiraslar...
teşekkürler hocam.valla modeli merkur ismini bilmiyorum yarın gidip en ucuzunu alayım diyorum 22 euro.araştırdığım kadarıyla kalitesiz mal almamış olurum merkur almak ile ?