25/10/2011, Saat: 12:47
Hoşgeldin dilekleri için teşekkür ederim. Umarım güzel bilgi paylaşımlarını güzel arkadaşlıklarla süsleriz.
İncekaralar değil, onlar biraz rakip oluyorlar
Etkin Tıbbi Cihazlar firma adı. Şimdilik yerel bir firma, ege bölgesinde hizmet veriyoruz. Yakında kendi ürettiğimiz, Tübitak destekli, tamaı yerli sermaye, yerli ar-ge ve yerli üretim bir ürünle tüm Türkiye pazarına açılmayı planlıyoruz. O zaman firma ismimiz baya yaygınlaşacaktır diye umuyorum.
(24/10/2011, Saat: 23:46)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İzmirde hava nasıl?, biz burda kombi yakıyoruz.10 gün kadar önce bir soğuk hava dalgası oldu, yakanlar o zaman yaktı ama biz daha yakmaya başlamadık. Şimdilik uzun kollu bişeyler giymek yetiyor
(24/10/2011, Saat: 23:14)muratti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba dostum, firma incekaralar mı ?Merhabalar,
İncekaralar değil, onlar biraz rakip oluyorlar
Etkin Tıbbi Cihazlar firma adı. Şimdilik yerel bir firma, ege bölgesinde hizmet veriyoruz. Yakında kendi ürettiğimiz, Tübitak destekli, tamaı yerli sermaye, yerli ar-ge ve yerli üretim bir ürünle tüm Türkiye pazarına açılmayı planlıyoruz. O zaman firma ismimiz baya yaygınlaşacaktır diye umuyorum.