21/03/2017, Saat: 23:14
3 ay önce bulaşan virüsle başladığım razor, jilet, sabun deneyimleme sürecimde, adlarını bile duymadığım nice güzel sabunla tanıştım. Yıllardır kullandığım Arko sabun ve AOS tıraş kremi dışında nasıl bir dünya olduğunu gördüm ama şu ana kadar kullandığım sabunlar arasında açık ara en çok MWF'i sevdim ben. Benim cildime en iyi gelen sabun bu oldu.
Günlük tıraş rotasyonumda sıra bir an önce ona gelsin istiyorum. Çok ileride biraz daha bilgi ve deneyim sahibi olabilirirsem ve sadece 3 sabunum olsun artık dersem, kesinlikle 1. sabunum MWF olur. Yaşattığı tıraş ve sonrası konfor müthiş...acaba içeriğindeki Lanolin mi benim cildime bu kadar iyi geldi emin değilim, sanırım başka lanolin'li sabunlar da denemeliyim anlamak için.
İyi köpük yaratmak için biraz daha fazla uğraşmak gerekiyor ama zevkle uğraşıyorum.
Şu anda en favori tıraş sabunum bu.
Sent from my iPad using Tapatalk
Günlük tıraş rotasyonumda sıra bir an önce ona gelsin istiyorum. Çok ileride biraz daha bilgi ve deneyim sahibi olabilirirsem ve sadece 3 sabunum olsun artık dersem, kesinlikle 1. sabunum MWF olur. Yaşattığı tıraş ve sonrası konfor müthiş...acaba içeriğindeki Lanolin mi benim cildime bu kadar iyi geldi emin değilim, sanırım başka lanolin'li sabunlar da denemeliyim anlamak için.
İyi köpük yaratmak için biraz daha fazla uğraşmak gerekiyor ama zevkle uğraşıyorum.
Şu anda en favori tıraş sabunum bu.
Sent from my iPad using Tapatalk