27/03/2017, Saat: 10:17
(Son Düzenleme: 27/03/2017, Saat: 15:10, Düzenleyen: thedeparted.)
(20/03/2017, Saat: 01:04)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ws classic alacağınıza ming shi alet alın. Hem tto , hem metal, hem mild , hem de hemen aynı bütçeye .
(24/03/2017, Saat: 17:19)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O akustik ses yoksa jileti sıkı tutamıyor olabilir gibi bir düşünce oluştu bende.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bendeki jileti sıkı tutamıyor. Aslında gözle baktığımda jilette belirli bir yamukluk belli olmuyor ama bir tarafı çatır çatır keserken diğer taraf hiç almayabiliyor.
Kullanan arkadaşlar ılımlı (mild) bir alet olduğunu söylemiş ama ben "2" numaralı ayarda bile yüzümü kestim. Sakal yönüne tıraş olurken bile daha önce hiç kesmediğim ve hassas olmayan yerlerimi bile kestim. Ayrıca bu aletle sakalın tersi yönüne gitmek neredeyse imkansız. Takılıp kalıyor, yoluyor ve tabi ki sonuçta bir sürü kesik. Üstelik "1" ayarında bile tersten alırken aynı problemler. Kendi jileti, Perma-sharp, Willkinson Sword ve hatta Derby ile bile denedim.
Bu kadar arkadaş aletin konforundan bahsetmişken sanırım bana jileti iyi tutamayan bir alet gelmiş. Bu da aletin standart olmadığını gösteriyor. Oysa ki şeklini, ağırlığını ve elde tutuş hissini çok beğenmiştim.