20/04/2017, Saat: 13:03
(13/04/2017, Saat: 19:08)Scorpion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @nicky Cella kullanım tarzımız aynı hocam. Daha önceleri çay kaşığı vasıtası ile fındık büyüklüğündeki cellayı köpürtme kabına atarak köpürtme işlemi yapıyordum fakat oluşan köpüğün kıvamı hiç hoşuma gitmiyordu.
Artık firçanın içindeki sıcak suyu cellanın üstüne bocalıyorum. 10-15 sn beklentikten sonra kremsi sabun iyice yumuşuyor zaten daha sonra suyu cellanın üstünden attıkten sonra kendi kabında sabunu yükleyip yuzümde köpürtüyorum. Ve sonuç mükemmel
İlk kullanımlarımda Cella hakkındaki yorumlarım bu şekildeydi fakat yaklaşık 15-20 tıraşlık bir deneyimim var şuanda. Sorun bende mi bilmiyorum ne kadar köpürtürsem köpürteyim ne kadar yüklesemde Cellanın yüzümde oluşturduğu köpük tabakası hep çok ince su ile seyreltilmiş gibi oluyor.
Fakat kaba basılmış klasik arka sabun hem daha yoğun kıvamlı oluyor hemde jilet için daha kaygan ortam sağlıyor yüzümde.
Cellanın kremsi oluşu su oranını tutturamayanlar için dezavantaj sağlıyor olabilir fakat emin değilim hala tam olarak.