22/05/2017, Saat: 13:58
(22/05/2017, Saat: 11:17)megadex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. Yaşım 32, çalıştığım iş nedeniyle 2 günde bir sürekli traş oluyorum. Uzun yıllar mach 3, bir dönem panasonic şarjlı traş makinası kullandım ve son 1 yıldır gillette fusion proglide power kullanıyorum. Traş malzemelerine bir sürü para döken biri olarak, kartuşların 1-2 kullanım sonrası traş kalitesinin düşmesi, kısa zamanda değiştirmeye gerektirmesi, kartuşların pahalılığı, kıl dönmesi ve boyun kısımlarında tahriş nedeniyle yeniden arayışlara girdim. Küçükken amcamı yaprak jilet ile traş izlediğim anlar aklıma geldi, altın rengi klasik bir traş makinası vardı, nazikçe traş oluyordu. Uzun lafın kısası, biraz araştırmayla yolum bu foruma düştü, daha önce böyle jiletle traş olmadığım için, gündelik olarak traş için ilk başlangıç olarak genelde bu model önerilenler içinde. Wilkinson un bir modelide öneriliyor, ama bütçem 150 civarı var, bu modeli düşünüyorum ciddi olarak.
Öncelikle hoşgeldiniz ..
Edwin jagger sizi memnun edecektir tereddüt etmeden alabilirsiniz . Sizin gibi yeni başlayan birisi için çok uygun bir alettir .