18/07/2017, Saat: 00:05
(13/07/2017, Saat: 23:02)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçtiğimiz bayram memleketteydim, kuru hava pek yaramadı sanırım, boynum ve göğsüm sivilcelendi. İstanbulun nemli havasına alışmışız artık.
Keskin jilet olayına giremiyorum. Geçtiğimiz hafta R41 ve Personna Platinum ikilisi ile tıraş oldum. Bu hafta Futur artı yine Personna Platinum gidiyorum.
Tıraşları da akşam olmaya başladım, o nedenle fırça seçimlerim genelde geniş düğümlü porsuklar. AS olarak ya Speick ya da Myrsol Metilsol.
Sabun olarak geçtiğimiz hafta Faena Floral'ı kullandım, çok keyif verdi. Sabun eskidikçe kalitesi de önemli ölçüde artmış. Bu hafta karışık gittim. En son @posicor üstadın forumda verdiği subliminal mesaj nedeniyle Chiseld Face Summer Strom kullandım ama odan öncesini hatırlamıyorum, artık elime ne geldiyse
Özetle son iki hafta problemli cildimle tıraş oluyorum. Geleneksel tıraş nasıl bir nimet insan anlıyor. Tıraş olmama rağmen cildim kendini toparlayabiliyor. Şu tarif ettiğim cilde 5 bıçaklıyı hayal ediyorum, içim kamaşıyor.
Komşum Faena'ya yaptırdığımız LE sabunları biz genelde çok tazeyken alıyoruz. Fokion ancak 1 ay kadar dinlendirebiliyor sabunu biz ondan teslim almadan önce. Bu nedenle sabunu bir süre daha beklettiğinizde daha iyi sabun almanız normal oluyor.
https://instagram.com/buyukkotukurt/