Razorus denediğim ilk tıraş ürünleri satan site oldu. Kargo 2. gün geldi. Düzgün ve özenli paketlenmişti. Web sitesini de çok profesyonel ve kullanışlı buluyorum. Çok kullanıcı dostu bir web sitesi. Kalite web sitesinden, paketlemesine kadar işlemiş bence bu şirkete. Kurucularını ve emek verenlerini tebrik ediyorum.
Web sitesinde ürün açıklamaları, blogu olması çok iyi. Sosyal medya hesaplarını da gayet güzel kullanıyorlar. instagram hesaplarını da takip ediyorum.
+ Kendilerine naçizane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim:
Web sitesinde ürün açıklamaları, blogu olması çok iyi. Sosyal medya hesaplarını da gayet güzel kullanıyorlar. instagram hesaplarını da takip ediyorum.
+ Kendilerine naçizane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim:
- Belki bloglarına daha güncel yazılar da konabilir veya forumdaki tecrübeli kişilere blog için yazarlık daveti yapabilirler.
- Tıraş sabunu markalarının çok az olduğunu fark ettim. Bu işte en geniş alan traş sabunları. Cella - Tabac gibi klasikler yok.
- Deneme ürünleri yok sitede. Yabancı traş sitelerimde Sample ürünler var. Bunların deneme boylarını alıp deneyip ona göre hangisi ile devam edeceğimizi bulabiliriz.