28/08/2017, Saat: 21:19
Razorus site olarak en iyi yerli olmasının yanında uluslararası alanda da oldukça üst düzeyde hazırlanmış düşüncesindeyim. Yine puan uygulamasını da çok başarılı buluyorum, kullanıcılar yeni alışverişler için motive edilirken sürekli müşteri de ödüllendirilmiş oluyor. Satın alınan ürünlerin yanında jilet paketleri, deneme boy ürünler gönderilmesi de 20 yılın üzerinde internet alışveriş deneyimi olan bendenizin de pek tecrübe ettiği inceliklerden değil. Belki de deneme boy ürünlerden ticari kazanç sağlamak yerine müşterilerine ücretsiz göndermeleri de eşine az rastlanır ticaret erbaplarından olmaları kaynaklıdır. Yine de küçük boy ürünler deneyebilmek hepimizin isteği
Bloglarda benim de ilgimi çeken ordularda tıraş zorunluğunun virüs vb gibi mikropların neden olduğu bulaşıcı hastalık salgınlarını önlemekten ziyade o dönemlerde daha çok bilinen gözle görülebilir canlılar olan bit ve kenelerin bulaşını önlemek amaçlı olsa gerek diye düşünmüştüm. Ve elbette her gün bir kaç kez siteye ziyaret edip bir süre ürünler arasında gezinmek en büyük keyiflerimden
Bloglarda benim de ilgimi çeken ordularda tıraş zorunluğunun virüs vb gibi mikropların neden olduğu bulaşıcı hastalık salgınlarını önlemekten ziyade o dönemlerde daha çok bilinen gözle görülebilir canlılar olan bit ve kenelerin bulaşını önlemek amaçlı olsa gerek diye düşünmüştüm. Ve elbette her gün bir kaç kez siteye ziyaret edip bir süre ürünler arasında gezinmek en büyük keyiflerimden