(12/09/2017, Saat: 16:41)Mert_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birçok DE,SE tıraş aletlerini ve piyasadaki jiletlerin tamamını kullandım.(Ayarlı makinalar hariç Futur,Progress vs.).Yatık ve gür sakallarım nedeni ile istediğim sinekkaydı tıraşını sadece R41 ve ilginçtir Lord classic marka jilet ile olabiliyorum.Ayrıca diğer hiçbir kombinasyonda takılma nedeni ile yapamadığım ATG'i bu ikili ile yapabiliyorum.
Konuya geri dönersem, uzun zamandır aklımda birtane AC ustura edinmek var.Yeterli yabancı kaynak okudum.Kamisori şeklinde olandan almak istiyorum.Fakat forumda fazla popüler olmadığını görüyorum.Acaba gözden kaçırdığım bir kusurumu var?Ve ayrıca taş ve kayış nedeni ile usturaya yanaşmayan ve hiç ustura kullanmamış birine uygunmudur sizce?
Ben de her pazar katlanır modelini zevkle kullanıyorum. Genel olarak @Deaken üstada katılıyorum. Ben de hiç pişman olmadım ama beğenmeme riskiniz mevcut.
Sizin gibi kamisori ile katlanır model arasında kalmıştım, kamisori daha ergonomik ama görüntüsü (özellikle yeşil olanı) bana direkt meyve bıçağını hatırlattığı için katlanırı seçtim sonunda.
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...