17/09/2017, Saat: 13:57
Şu plastik kapta Arko'dan üretseler şiimdilik beni kesecek. Girdiğim her markette kıyıda köşede kalmıştır belki diye bakıyorum göremedim. Mahalle bakkalına bile sorup, ayıp olmasın diye stick alıp çıktım . Geçenlerde internette bir sitede görünce kargo parası ödememek için 20 tane sipariş verdim (acquisition disorder). Kullanırım, saklarım, hediye ederim nasıl olsa niyetiyle... Mesaj atıp stokta olmadığını söylediler.
60 yıldır klasik sabunu üreterek kazandıkları paranın hatrına bu yıla özel, zararına bile olsa o sabundan meraklıları için bir kaç değişik birşeyler üretmeleri şık olurdu. Klasik sabunla elde ettiği başarıyı götürüp tıraş köpüğünün üzerine fotoğraf olarak yapıştırmışlar. Benim bir anlam veremedim.
60 yıldır klasik sabunu üreterek kazandıkları paranın hatrına bu yıla özel, zararına bile olsa o sabundan meraklıları için bir kaç değişik birşeyler üretmeleri şık olurdu. Klasik sabunla elde ettiği başarıyı götürüp tıraş köpüğünün üzerine fotoğraf olarak yapıştırmışlar. Benim bir anlam veremedim.