18/09/2017, Saat: 23:12
(18/09/2017, Saat: 22:28)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 ayda 8 DE, 1 ustura, 5 fırça, 9 muhtelif aftershave, 28 değişik marka toplam en az 330 jilet...
Sabunları, kremleri, tııraş taslarını falan göremedim henüz .
Bu hızla giderseniz siz seneye kalmaz yeni eve taşınırsınız tıraş malzemesi sığmadığı için :-).
Şaka bir yana; iyi günlerde kullanın. Ben de ıvır zıvır alıp duruyorum. Aldıklarım genellikle düşük fiyatlı şeyler ama toplayınca hala paraya kıyıp alamadığım bir progress parası vermiş olabilirim.
Çok sağolun, evet biraz hızlı gittiğiğimin farkındayım, ama elimin altında olması bana mutluluk veriyor, sabun ve kremleri tek bir kapta harman yaptım, bilmem iyi mi oldu ama 1kg en az aynı kapta kremimsi sabunum oldu, onu resme koymadım artık,pek görselliği olmadığı için. Ayrıca birbirinin marka tekrarı olmasın diye 240 tane daha jiletide koymadım, Meksika sınırını geçtiğimin farkındayım, eller yukarı.
(18/09/2017, Saat: 23:04)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum siz yeterince DE, AS ve jilet koleksiyonu edinmişsiniz. DE'lerde soldan ilk üç varsa zaten tamam. Siz bütçeyi bundan sonra güzel bir 2 band ile kaliteli olmak şartıyla bir silvertip porsuk fırçaya ayırın bence. Bu güzel sette bir tek onlar eksik ve hemen göze çarpıyor
Keyifli tıraşlarınız olsun...
Evet evet haklısınız, bende edinmeyi düşünüyordum, çok sağolun, saygılar.