26/09/2017, Saat: 10:06
Dünyadaki bazı akımlar dönemsel olarak moda olabiliyor. Geleneksel tıraşında daha iyi olduğu düşüncesiyle hareket edersek bende yok olmayacağını düşünenlerdenim. Popüler kullan at ürünler şirketlerin şu an için daha çok ilgi alanına girse de, geleneksel tıraşa olan ilgi arttıkça onlar da bu piyasaya uygun ürünler üretmek zorunda kalacaklardır. Zaten mevcut üretim yapan firmalar , butik ve artisan üretimler bu piyasa için yeterli olur. Bizler Arko ya olan özel ilgimizden dolayı beklentimizi yüksek tutuyoruz o ayrı. Bende ürünü migrosta gördüm, kutusu hoşuma gitsede almak içimden gelmedi.
Geleneksel tıraşın ucuza malolacağı düşüncesine ise kendimden ve buradaki tüm arkadaşlardan bildiğim üzere hiç katılamıyorum. Son 2 senede tıraş malzemelerine verdiğim parayı önceki 22 yılda vermemişimdir.
Geleneksel tıraşın ucuza malolacağı düşüncesine ise kendimden ve buradaki tüm arkadaşlardan bildiğim üzere hiç katılamıyorum. Son 2 senede tıraş malzemelerine verdiğim parayı önceki 22 yılda vermemişimdir.