02/11/2017, Saat: 17:58
Konu kargo 2 gün geç geldi meselesi değil.Kişiliğide beni ilgilendirmez ayrıca sahtekar bile olabilir, en azından ona göre çözüm üretilir ama iş ahlakının sıfır olması rahatsız edici birşey.Amatör olarak sıfatlandırıcam öyle olsa anlayış gösterilir.Karşısındaki müşteriyi kardeşi yada akrabası gibi görüyor heralde.Gerçi kiminle muhatap olunuyor o bile belli değil.Sayfaları üzerinden gönderilen emaillerde ünlem işaretli buranın sahibine gönderilmiştir şeklinde ibare var.
Ararsın açmazlar mail gönderirsin cevap vermezler.Bundan 20 sene önce internet alışverişinin emekleme döneminde bile böyleleri yoktu.Biraz daha araştırınca bunun müşterilerine genel bir davranış şekli olarak benimsendiğini gördüm.Tamamen kişisel tecrübeler isteyen alışverişini yapabilir ama sonuç budur.
Ararsın açmazlar mail gönderirsin cevap vermezler.Bundan 20 sene önce internet alışverişinin emekleme döneminde bile böyleleri yoktu.Biraz daha araştırınca bunun müşterilerine genel bir davranış şekli olarak benimsendiğini gördüm.Tamamen kişisel tecrübeler isteyen alışverişini yapabilir ama sonuç budur.