07/11/2017, Saat: 21:24
34c ile ilk tıraş sonrası izlenimim, de89'a a göre 1 tık daha agresif. Progress in 1.5 - 2 arası. Tıraş esnasında sakal sesi çok hoşuma gitti. De89 a göre jilet yükleme daha hızlı. Günlük yada 2 günlük tıraş için ideal bir makina, 1-2 günlük tıraşlarda de89 ile güzel bir rotasyon benim için. 2 günü aşan zamanlarda 2 perde yetmeyebilir, 3. Perde gerekebilir. O yüzden 3 veya daha fazla zamanlarda progress daha ideal duruyor.
Boyut olarak büyük eli olanlar için sorun olabilir, elim çok büyük değil, parmaklarımda kalın değil. O yüzden elime tam oturdu, manevra kabiliyetide çok iyi. Favori ve burun alırken herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Görünüm olarak bir edwin jagger estetiği olmasa da kendine has vintage havasi var. Ilk tıraşta beklentimi fazlasıyla karşıladı. Zaten halen ej de89 ile beraber dünyada en çok satılan modellerden biri olması, beklentileri karsiladiginin bir göstergesi.
Boyut olarak büyük eli olanlar için sorun olabilir, elim çok büyük değil, parmaklarımda kalın değil. O yüzden elime tam oturdu, manevra kabiliyetide çok iyi. Favori ve burun alırken herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Görünüm olarak bir edwin jagger estetiği olmasa da kendine has vintage havasi var. Ilk tıraşta beklentimi fazlasıyla karşıladı. Zaten halen ej de89 ile beraber dünyada en çok satılan modellerden biri olması, beklentileri karsiladiginin bir göstergesi.
Merkur Progress - FS pu23p fh26 - Astra Platinum - Nivea Tıraş Kremi - Gillette Tıraş Sonrası Balsam