15/11/2017, Saat: 21:26
(15/11/2017, Saat: 21:14)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum 34c Makinanız DE89 dan 1 tık ağresif .
34c ağresif geliyorsa DE89 alabilirsiniz .
Mild geliyorsa başka makinalar düşünmelisiniz
Örneğin : Slant makinaları forumda @ahraz komşumun incelemesi var orayı okuyup fikir sahibi olabilirsiniz .
Fütur - progress ayarlı makinaları inceleyiniz
anladım komşum ama aklıma bir soru takıldı. daha az agresif olması daha kılı daha yüksekten kestiği anlamına da gelir mi?
örnek vermek gerekirse; aynı sakal aynı açıyla hem 34c hem de de89 ile kesilse 34c daha pürüssüze yakın mı (sakalı daha dipten) tıraş eder? agresifliğin böyle bir etkisi var mı?
(15/11/2017, Saat: 21:21)megadex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yatık bölgeler ile ilgili benimde ilk zamanlarda problemim vardı, özellikle ilk makinem de89 ile sakal yönlerine dikkat etmeden daha fazla perde tıraş olma neticesinde yüksek tahriş yaşıyordum.
Sakal çıkış yönlerine göre tekniği geliştirdikçe, tıraş öncesi hazırlığa dikkat ettikçe bu sorun çok azaldı. Sinekkaydı olmayı da kafaya takmıyorum. Ama 34c 'den boyun bölgesinde de89 a göre daha memnunum. Progress ise bu 3lü arasında boyun bölgesinde en memnun olduğum alet.
34c 'den yatik sakal tipi nedeniyle memnunsuzluğunu de89 alarak gidereceğini açıkcası düşünmüyorum. Tabi daha tecrübeli üstadlar daha iyi fikir verecektir ama Elindeki 34c çok güzel bir makina.
yorumunuz için çok tşk ederim komşum. ben 34c ile tekniğimi geliştirmeye bakayım madem