16/11/2017, Saat: 18:21
Bazı ürünler vardı ki, fiyatı artacağı belli, neredeyse dünyada en uygun fiyatli hali Impa'daydi. Bunların bir kısmını sonrasında ağlamamak için acele edip, kur farkları yansımadan alabildiğim için mutluyum. Bir Dovo Bismarck vardı, sürekli sepetime ekleyip çıkarıp durduğum. Allah'tan iki hafta önce siteden bir arkadaştan aldım da 500'ken 600 olduğunda fazla gözyaşı akıtmadan atlatabildim.
Fiyatların bir çoğu aynı gibi gördüm ama dolar, euro bir senedir bu kadar dengesizken almayı düşündüğünüz bir şey varsa çok da beklememek lazım diye de düşünüyorum.
Taa sene başında böyle bir hava vardı. Bir gün aceleyle ismarladigim dolmakalem ertesi gün 250 TL birden artmıştı. Bir senedir yine iyi fiyatlarla alışveriş ettik.
SeckinB
Fiyatların bir çoğu aynı gibi gördüm ama dolar, euro bir senedir bu kadar dengesizken almayı düşündüğünüz bir şey varsa çok da beklememek lazım diye de düşünüyorum.
Taa sene başında böyle bir hava vardı. Bir gün aceleyle ismarladigim dolmakalem ertesi gün 250 TL birden artmıştı. Bir senedir yine iyi fiyatlarla alışveriş ettik.
SeckinB