09/12/2017, Saat: 00:45
(Son Düzenleme: 09/12/2017, Saat: 00:46, Düzenleyen: gökbörü.
Sebep: imla
)
(09/12/2017, Saat: 00:13)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne kadar kötü jilet var denemişsin Polsilver, Astra jiletleri denesen iyidir (f/P) . Astra yeşil kaşıntı uzmanıdır tıraş sonrası kaşındırabilir mavi öyle değil. Mavi mi keskin yeşil mi berberler bile aralarında anlaşamıyor sakın takılma o konuya derim Sonra da diğer jiletlere bakarsın.
WS makine soğutur adamı bu işten en keskin Feather jileti bile çırak çıkarır. Takılı kalma konusu kartuşta 2-3 cm tıraş sonra lavobaya tık tık vurup jilet ağzı açılsın huyu olmadığından DE makinelerde birden baştan aşağı sakalı alayım beklentisi oluşur genelde.
Hocam bir seyyar satıcı var bizim mahalleden geçen ondan almıştım denemek için böyle oldu malesef. Ws makinede kendi jiletini ve Permasharp jileti keyifle kullanıyorum onlarda sorun yaşamadım. Derby de idare eder gibi ama Rapira jileti bir daha kullanmayacağım. Ayrıca her turda makineyi suya tutuyorum başka bir sorun olabilir. Dediğiniz jiletleri de en kısa sürede temin edip deneyeceğim. Önümüzdeki ay da Merkur Futur ayarlı makine almayı planlıyorum.