06/03/2018, Saat: 11:02
(04/03/2018, Saat: 01:08)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Noyan dostum merhaba,
Getirdiğiniz yeni ürünleri görünce Tuzla'da tanıştığımız gün geldi aklıma. Sizin ve saygıdeğer eşiniz Sevra Hanım'ın harika misafirperverliğinizin yanı sıra, geleneksel tıraşa olan ilginize, merakınıza ve en önemlisi de üstlendiğiniz misyona şahit olmuştum. İşlerimden dolayı bir süredir foruma sadece göz atabiliyorum. Yeni şube açtım, diyalog eksikliğimi lütfen mazur görünüz. Diyeceğim şu ki, beni hiç şaşırtmadınız. Sürekli firmanızı ve kendinizi geliştiriyorsunuz. Yeni getirmiş olduğunuz ürünlerin tümüne bayıldım; hele Yaqi'ler müthiş yakışıklı. Eminim işlevleri de mükemmeldir. Ne denli seçici ve işini seven, yaptığı işi hobiye, hobisini de işe çeviren bir insan olduğunuzu biliyorum çünkü. Sizi canıgönülden kutluyorum. Kibar kişiliğinizle özdeşleştirdiğiniz firma anlayış ve misyonunuzu çok daha ileri boyutlara taşıyacağınıza eminim. Yolunuz açık ve tertemiz olsun. En kısa sürede tekrar görüşmek ümidiyle.
Her zamanki gibi çok düşünceli ve incesiniz Murat Bey, nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Ben de sizi tanıdığım için hakikaten çok mutluyum; umarım en kısa sürede yeniden görüşebiliriz. Yeni şubenizi canıgönülden kutlarım. Özen ve enerjinizle işlerinizi çok ileri seviyelere taşıyacağınıza ben de eminim. “Yakışıklı Yaqi” tabiriniz gerçekten harika olmuş . Uzunca bir süre sentetiklere biraz temkinli yaklaştık ama bu ikinci nesil düğümleri bu yakışıklılıkta görünce dayanmak mümkün olmadı. Umarım hem tıraş sever dostlarımızın beğenisini kazanır; hem de geleneksel tıraş dünyamıza yepyeni dostlar kazanmamıza vesile olurlar.
Saygı ve sevgilerimle
Noyan