02/04/2018, Saat: 09:31
İnsanlar sevdiği şeylere anlam yükleyebiliyor. Yukarıda forumdaşımız usturayı tabancaya benzetmiş. Misal ben ikisi arasında bir bağ kuramadım. Bizim burada tıraş aletlerine verdiğimiz değeri, dışarıdaki insanlar vermiyorlar. Kimine sakal tıraşı olmak zevk, kimine ise vücudu pislikten arındırma... Kimi için de sakal, bırak pisliği, erkekliğin şanı...
Mesela elektrikli makinelerin de kendine göre ciddi bir fan kitlesi var. Herkesin tercihi ayrı... Ben 15 sene kadar, geleneksel yöntemlerle tıraş oldum. Ancak son 1 senedir, iş yerinde, çekmecede duran bir elektrikli makinem var, aklıma geldikçe, dırt dırt 5 dakikada susuz sabunsuz... Özlüyorum eski günleri, fırçalarımı, kokulu sabunlarımı, ama demek ki heves geçmiş.
Benim naçizane fikrim,
Tıraşı zevk olarak görenin mekanı malum, geltir...
Pislikten arındırma diyenlerin, kartuş...
Mesela elektrikli makinelerin de kendine göre ciddi bir fan kitlesi var. Herkesin tercihi ayrı... Ben 15 sene kadar, geleneksel yöntemlerle tıraş oldum. Ancak son 1 senedir, iş yerinde, çekmecede duran bir elektrikli makinem var, aklıma geldikçe, dırt dırt 5 dakikada susuz sabunsuz... Özlüyorum eski günleri, fırçalarımı, kokulu sabunlarımı, ama demek ki heves geçmiş.
Benim naçizane fikrim,
Tıraşı zevk olarak görenin mekanı malum, geltir...
Pislikten arındırma diyenlerin, kartuş...