03/04/2018, Saat: 17:37
(03/04/2018, Saat: 17:10)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @habaz
Arkadaslar kopuk yapma problemi varsa, belki kullandıysanız bir preshave in yagı veya yuzunuzdeki yag vs. bulasmıs olabilir. Beyaz sirkeli prilli su icinde bir sure tutup, sonra beyaz el sabunu ile elinizde kopurtup kurutun. Ertesi gun sabununuzla kullanıp fark varmı test edin.
Kopuk olmuyor dediginiz, fırcanız kopugu emiyor olmasın. Tıras oncesi fırcanızı 3-5 dakika ılık su icinde bekletin, dogal kıllar suyu ve kopugu emer, suda bekleterek suyu emip bizim kullanım esnasında kopugumuzu enmemesini saglıyoruz.
Cogunuz biliyorsunuz belki ama belki atlanıyordur diye tekrar hatırlatmak istedim.
Saygılar.
Bu fırçanın performansını artırabilmek için çok uğraştım. Break in süreci çoktan bitti. Tüm kılların uçları çatallandı ve ıslatılınca porsuk kadar yumuşak. Fakat nedense köpük yapamıyor. Her perde tekrar sabun yüklemek gerekiyor. Yaptığı köpük de oldukça zayıf. Fırçayı tabii ki 5-10 dakika ılık suda tutuyorum. İçine köpüğü hapsettiğini de sanmıyorum çünkü elimle sıkınca köpük çıkmıyor. Benim düşüncem kıl yoğunluğunun yeterli olmadığı yönünde. Wilkinson fırçada da benzer sorunlar yaşamıştım ve onda da kıl yoğunluğu düşüktü. Banat fırçamı ise tamamen aynı şartlarda kullanmama ragmen bundan çok daha iyi performans gösteriyor. Bu fırçanın görünümü gerçekten çok güzel fakat performansı ne yazıkk ki kötü.
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg