04/04/2018, Saat: 00:50
(03/04/2018, Saat: 23:32)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşular. Bende bundan 10 ay önce sigarayı Evod Mt3 diye bir marka model elektronik sigara ile bırakmıştım ancak şartlar tekrar beni sigaraya başlattı ki 1 aydır günde 2 paket sigara içiyorum. Bıraktığım dönemde televizyonlarda elektronik sigara patlama haberleri de gündem olmuştu. Bu yüzden tekrar şarj edilebilen pilli bir cihaz yerine bataryası içinde bir cihaz düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
hocam pili içinde olan modelleri almayın bence pil öldümü cihaz da ölür. Patlama mevsuna gelince haberlerde gördüğün patlayan sigaralar elektronik koruması olmayan direkt pilin gücünü atomizere veren modeller. Ucuz oldukları için koruma kilitleme yok. Açık şekilde cebinde unutursan düğme basılı kalır ısınıp patlar. Dikkat ederseniz neredeyse hepsi cepte patlıyor. İkinci ihtimalde buharı çok çıkması için teli çok ince kullananlarda elde patlama olabilir. Sözün kısası elektronik sigaralar 18650 tabir edilen kalın pilleri kullanır. Orijinal ( lg hg2 hg3) yada (sony vtc 5 vtc 6 ) kullanırsanız. Eskiyen kaplamasını değiştirir yada yenisini alırsanız. Tel sarımını ve kullanacağınız voltu iyi ayarlarsanız patlamaz korkmayın. Bilinçli kullanılmadı önemli.