08/06/2018, Saat: 00:12
(07/06/2018, Saat: 23:58)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağı yukarı aynı zaman diliminde, ben de GC'den aftershave sipariş etmiştim ancak mail gönderip bunu iptal etmek istediklerini söylemişlerdi. Gönderilen paketler imha edilmiş. Ben daha sonra farklı bir şekilde halletmiştim.
GC'nin kullandığı posta servisi özel bir servis ve UKİM'e düşmesi kaçınılmaz oluyor. Benim deneme fırsatım olmadı ama kendilerine mail atıp Correos üzerinden göndermelerini teklif edebilirsiniz, direkt UPİM üzerinden işlem görürse gümrüğü geçmesi daha kolay olacaktır diye tahmin ediyorum. Eğer ürün UKİM'e girerse yasaklı ürünler çok yüksek ihtimal yakalanır. Şu son dönemlerde gözlemlediğim UPİM'de de işler ciddi sıkılaştı, ancak ulusal postalarla gelen ürünlerde halen umut var gibi görünüyor.
Eğer GC kabul ederse (bu yaşanandan dolayı olumsuz yaklaşabilir) Afterhsave ürünlerini Correos üzerinden göndermelerini teklif edin. Denerseniz sonucu bize de bildirirseniz çok makbule geçer.
Üstat artık bütün ürünler otomatik giriyor artık sebebi 5 tl , vergi kısmından bahsetmiyorum bile .