18/06/2018, Saat: 02:38
Yurtdışı egitimi bir akademisyen icin elbette onemli ancak belli bir maddi imkan gerekli. Doktoraya başladıgım zaman yurtdışı egitim bursları ile bunu sağlamak bir çozum olabilir. Çalışırken YL yapmanın ya çalıstigin yerden ya da dersler icin hocalardan feragat beklemek gibi durumlari var. Bunun yerine vakit kaybetmeden akademiye girmek pekcok kisi gibi benim de amacim. Akademinin de, akademiye girisin de eksik yonleri var ancak bir yerden bu ortama girmek ve kendini gelistirmek ve geçinmek icin para kazanmak gerekiyor. Yurticinde yabanci dilimi olabildigince gelistirmek ve projelerde yabancı kaynak kullanimi ile digerlerinden farklilaşmaya çalismak ya da ilan şarlarina uymak elden gelen durum. Sizlerin de yolu ve bahtı açık olsun.
@abdulsamedy komşum biz yine de olumlu dusunelim.Polyannacilik da yapmayalalim, gercekci olalim ama olumsuz da dusunmek istemiyorum
.. Guzel is bulmak da akademi kadar zor. Hele para biriktirmek yatirim yapmak daha da zor sanki... Ama yari zamanli da olsa calisiyorum... İyi günler dilerim herkese.
@abdulsamedy komşum biz yine de olumlu dusunelim.Polyannacilik da yapmayalalim, gercekci olalim ama olumsuz da dusunmek istemiyorum
.. Guzel is bulmak da akademi kadar zor. Hele para biriktirmek yatirim yapmak daha da zor sanki... Ama yari zamanli da olsa calisiyorum... İyi günler dilerim herkese.
Kainatın aynasıyım, mademki ben bir insanım.