25/06/2018, Saat: 20:23
(25/06/2018, Saat: 17:46)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: istediğiniz kadar istediğinizden alabilirsiniz sorun yok,fakat neden bu kadar çok makine ve ekipman alıyorsunuz gerçekten gerekçelerinizi çok merak ediyorum bunu ufak bir eleştiri olarak algılayın... lütfen yanlış anlaşılmasın
Bu bir hobi, kontrolsüzce almıyorum araştırıyorum bütün ekipmanlar ilgimi çekmiyor bu sonsuz evren gibi dediğiniz gibi olsaydı herkes tek traş aleti alırdı tek sabun başka markalar da çıkmazdı bütçeme uygun ürünleri alıyorum hem sigara içmiyorum insanlar sigaraya yada başka nelere neler harcıyorlar diye bir düşüncem var ben aylık bütçemden ufak bir mebla kendi hobime ayırıyorum sigara içenlere de saygım var yanlış anlaşılmasın komuşumun dediği gibi tek ekipman sınırlı kalıncak olsaydı forum nasıl oluşurdu ya da ne bilim saat forumunda yada başka forumlarda herkesin tek ürün edinmesi hobisini genişletmesini sağlamazdı sonuçta hobi bu farklı ürünler deneyip tecrübe edinmek ve paylaşmak yeterince anlatabildim sanırsam komşum...
Denizleriniz sakin, pruvanız neta olsun...