01/07/2018, Saat: 15:57
(01/07/2018, Saat: 15:13)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba @Ciyus
Kıllar ters değilse zamanla uçları açılacaktır. Kıllara bakın, ucu hafif yuvarlak olanlar terstir. Onları almalısınız. Ama çoksa fırçayı değiştirmenizi öneririm. Zaten 236 çok kıl sayısı olan bir fırça değildir, iyice kuşa döner. Alırken de fırçayı iyice incelersiniz bu kez. Tecrübe olmuş size. Küçük fırçalardan hoşlanıyorsunuz sanırım; 236 nın bir boy büyüğü vardır, 338. Ona da bir göz atın bakmadıysanız. Ekonomik tercihler için iyi fırçadır.
(01/07/2018, Saat: 15:18)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada kıl rengine takılmayın. Siyah olup ters olmayan kıllar da vardır, sarı olup ters olan da. Büyüteçle bakıp, rengi önemsemeden ters olanları ayırın. Kalın ama düz olanlar biraz daha serttir doğru, ama kullandıkça ince olanlardan daha güzel çatallanırlar.
Güneş ışığında ters kılların uçları parlar diye düşündüm, hakikaten öyle de oldu. Onları cımbızla topladım aşağı yukarı 15-20 tane. Siyahlara dokunmadım. Belki ters olan hala vardır ama en azından gözüme takılmayacak kadar azaldı. Bu arada uçlar çatallaşmaya başlamış, uyguladığım işlemler çok kısa sürede etkisini göstermiş.