07/09/2018, Saat: 15:37
(12/07/2018, Saat: 15:49)sfiber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunun sensitive(beyaz) olan versiyonunu bugün denemek için aldım ve hiç memnun kalmadım.Benimkindemi bir problem vardı bilemedim ama oldukça kıvamsızdı.Herhangi bir koruyuculuğu olduğunu da düşünmüyorum.
Uzun süredir arko kremlerden uzak duruyordum. Geçenlerde bir benzin istasyonunda eski "Regular" kremlerin satışta olduğunu gördüm ve hemen eski özlemle bir adet aldım. Ancak malum sözkonusu kremin içeriğinde hiç doğal bileşen olmadığı gibi bir de paraben vs. var. Eski günlerin hatrına bir defa kullandım ama bir daha kullanacağımı sanmıyorum.
Onun yerine sizin bahsettiğiniz beyazı denemek istedim. Metro marketten aldığım kremin az bir miktarını TVB domuz fırçamla kasede köpürttüğümde çok kıvamlı ve yoğun bir köpük yaptı. Zaptedemedim vallahi. İçeriğinde hem paraben türevleri yok hem de lavanta yağı ve aloe vera özütü gibi sevdiğim malzemeler var.
Benim gibi lavanta sever birisi için inanılmaz güzel ve doğal kokulu bir krem. Hatta Ach Brito'nun Lavanda'sı kadar beğendim kremi.
Koruyuculuğu ve yastıklaması iyi, tek sorunu tipik bir arko özelliği olan nemlendirme yetersizliği.
Kullanmaya devam edeceğim bir ürün kesinlikle.