25/10/2018, Saat: 13:23
(25/10/2018, Saat: 13:04)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabun isi kapanmıstır benim icin demek, sarılır Arkoya mutlu mesut yasarım demek yok hocam. Varsa diger sabunlarla iyisi kotusu tecrubelerimiz bunları ilgili konularında yeni baslayanlara egitici ogretici sekilde paylasacagız.
Forumda en cok sabunu olan veya deneyen sanırsam benim. 2 ay once deseydim elimde Tabac ından tut MdC'sine 50kusur sabun cesidi var ben tamamım sabun isi bitmistir, belki Wolly Kaw incelemesi cıkmayacaktı. Yeniliklere acık olalım, deneyelim tecrube edelim paletimizi hep genis tutalım dostlar. Tecrubemizi bilgimizide bu guzel forumda tum meraklılarına paylasalım.
Biz yeniliklere açığız da, yenilikler bize açık değil.
Şu zamanda sabunların fiyatı, bir arabanın deposunu fulleyecek seviyeye gelmiş. En ucuz sabunlar zaten Arko sabun ile yarışamaz. Ortalama veya yüksek kalite sabunlara da şuan için uzaktan bakıyoruz, en azından şahsen bakıyorum.
Yani çok açmak istemiyorum ama maddi güç meselesi. Bir noktadan sonra Arko'ya mecbur sarılıyoruz. Allah var mutluyumda. Önceden alırken şimdi aldığım sabunu alamasaydım o zaman psikolojim bozulurdu üstadım.