Dostlar sanırım paylasmadım. Bu yaz bisiklet gibi kullanmak icin bakkala vs gitmek icin kucuk birsey aldıydık. Tanıstırmak istedim. Adı tortor oldu. Hanım tortorla markete gidiyorum lafı aile arasında cok gecer oldu. İstanbuldan 2ci el aldık, tasıyıcı motobulance hizmetiyle geldi. 2015 model bir Piaggio Liberty 150cc. Scooter sevdamız hic gecmiyor anlasıldı. Ama ben hic gormeden fotolardan gordugum kadarıyla aldıgımız icin gelince baya kucukmus demedim desem yalan olur. Hatta afedersiniz belimin agrıdı gunlerde bazen arka koltuga oturdugum oluyor. Bir iki kere arka koltuga oturdugumda, kırmızı ısıklarda yan motorlardan sen nasıl bir hayvansın bakısları yakalamadım degil. Kucuk mucuk, tay gibi kacıyor, aralara giriyor.
Tortorun onceki sahibi jantlara ne yaptıksa yıkamacılar porcozmu sıkmıs nasıl olduysa bir lekeler vardı hep gozume takılan. Gecen gun dayanamayıp boyacıya teslim ettim. Tortorun pabuclarının eski ve yeni hali.
Tortorun onceki sahibi jantlara ne yaptıksa yıkamacılar porcozmu sıkmıs nasıl olduysa bir lekeler vardı hep gozume takılan. Gecen gun dayanamayıp boyacıya teslim ettim. Tortorun pabuclarının eski ve yeni hali.