24/11/2018, Saat: 01:09
Tüpde olan kremlerle kasede sunulan Proraso içergınde farklılıklar varmı acaba ?
1 tanede yaz için Okaliptusmu alsam diye dusunuyorum eger tup formu kase formundan iyiyse tupunu alıyım okaliptusun .
O
Youtube da classıc ıtalıan barber diye arama yapıp nezaman bi tras videosu izlesem o fırcayı mutlaka göruyorum . Harika kullanıyolar
1 tanede yaz için Okaliptusmu alsam diye dusunuyorum eger tup formu kase formundan iyiyse tupunu alıyım okaliptusun .
O
(24/11/2018, Saat: 00:15)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim. Güzel günlerde kullanın. Ben de uzun zamandır takipteydim Proraso ürünlerini. Özellikle loft boyunun Omega 10049'a göre kısa olmasından dolayı ilgimi çekiyordu. Son inceleme ve yorumlardan sonra bu indirimin gelmiş olmasının da etkisiyle fırça almak farz oldu. Yanında kışlık Proraso sandal ve ilk tıraş kremimi de (Kalite olarak değerlendirdiğim için Arko ve Derby'yi saymıyorum.) almış oldum.
Youtube da classıc ıtalıan barber diye arama yapıp nezaman bi tras videosu izlesem o fırcayı mutlaka göruyorum . Harika kullanıyolar