Bende kasede var, sabunda var. Simdi pazar cay sefasını yaparken usendim denemeye gidip bakmaya ama kabaca goz kararı soyluyorum olmaz gibi komsum. O star kaseler dar, dibine dogru daha da daralıyor. Onlara anca muz gibi dilimleyip basma islemi veya rende yontemi ile yapılır. Star kaseye haslinger olabilir belki.
Guncelleme: Fotoları cektim arkadaslar.
1- MWF star kaseye koydugunuzda agzına sıfıra sıfır giriyor.
2- Biraz daha bastırarak zorlarsanız icine de giriyor ama dibine oturmuyor, kenarlardan biriken su altta birikir mi, rutubet yaparak sabunu bozarmı bilemem. Kapalı bendeki paketide acıp bastırıp ezmek istemedim. Belki zorlayarak dibine kadar bastırılır.
3- Boyut olarak ufak diye onerdigim icin hazır cıkarmıskan hassinger i da star kase icinde cektim.
Bilginize arz olur.
Saygılar dostlar.
Guncelleme: Fotoları cektim arkadaslar.
1- MWF star kaseye koydugunuzda agzına sıfıra sıfır giriyor.
2- Biraz daha bastırarak zorlarsanız icine de giriyor ama dibine oturmuyor, kenarlardan biriken su altta birikir mi, rutubet yaparak sabunu bozarmı bilemem. Kapalı bendeki paketide acıp bastırıp ezmek istemedim. Belki zorlayarak dibine kadar bastırılır.
3- Boyut olarak ufak diye onerdigim icin hazır cıkarmıskan hassinger i da star kase icinde cektim.
Bilginize arz olur.
Saygılar dostlar.