10/12/2018, Saat: 16:24
Acemi zamanlarımda iyi bulup, uzunca bi süre ara verdiğim 7 O'Clock Sarı Paketi yine değerlendirmek istedikten sonra
Simpsons Sandal Ağacı esanslı Tıraş kremi ve Progress 2.5 ayarında jilet tutucum ile 3 günlük sakallarıma giriştim.
Lord'un kısa hazırlığından sonra bu jileti niye İYİ bulduğumu daha iyi anladığımı düşünüyorum. (O günlerde Polsilver'ı kullanamıyordum !)
7 O'Clock Sarı Paket, yüksek Konforu ve ortalama üstü keskinliği ile kesinlikle kendisine HAS bir yerde duruyor.
Kendisine en çok benzettiğim tıraş bıçağı Polsilver.
Polsilver keskinlikte 8 ise, bu 7'dir. Fakat konforu biraz daha yukarıda.
7 O'Clock Sarı Paket
Keskinlik seviyesi : 7/10
Konfor : 9/10
Daha önce kullanmayan arkadaşlara en azından 1 paket alıp kullanmalarını tavsiye ederim.
@impaticaret : Abi benim oranı ne zaman konuşacaz?
Simpsons Sandal Ağacı esanslı Tıraş kremi ve Progress 2.5 ayarında jilet tutucum ile 3 günlük sakallarıma giriştim.
Lord'un kısa hazırlığından sonra bu jileti niye İYİ bulduğumu daha iyi anladığımı düşünüyorum. (O günlerde Polsilver'ı kullanamıyordum !)
7 O'Clock Sarı Paket, yüksek Konforu ve ortalama üstü keskinliği ile kesinlikle kendisine HAS bir yerde duruyor.
Kendisine en çok benzettiğim tıraş bıçağı Polsilver.
Polsilver keskinlikte 8 ise, bu 7'dir. Fakat konforu biraz daha yukarıda.
7 O'Clock Sarı Paket
Keskinlik seviyesi : 7/10
Konfor : 9/10
Daha önce kullanmayan arkadaşlara en azından 1 paket alıp kullanmalarını tavsiye ederim.
@impaticaret : Abi benim oranı ne zaman konuşacaz?