13/12/2018, Saat: 13:38
(13/12/2018, Saat: 13:06)maniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar. On gün önce bir milyoncu tabir edilen ucuzcu mağazasında gezerken ARKO tıraş sabununu gördüm . Müthiş bir heyacan fırtınası ve geleneksel (ıslak) tıraşa karar verdim. Arko' nun o müthiş kokusu rahmetli baba mın evin içinde getirip traş olurken çıkan kokuyu hatırlattı. Fakat tıraş makinası bulamadım bir iki tane vardı onlarda inanın plastik permatik' ten farkı yoktu internet üzerinde gezinirken bu forumu gördüm . İnanın yazıların bazılarını okudum . Gerçekten Tıraş, bakım ve sağlık konularında fırtına yaratmış, bu forum sayesinde birçok kafamda oluşan sorulara da cevap buldum. Çok yıllar sonra Arko tıraş sabununun görseli ve kokusu insanı nostaljiye sürükledi ve ellisinden sonra geleneksel tıraşa geçeceğim. Teşekkürler Önce ülkemin en iyi markalarından biri olan yurt dışında bizi en iyi temsil eden ARKO ya ve bu forumun üyelerine ( komşu) ....Merhaba
Bir arkadaşa bakıp çıkmayacaksanız eğer bir tanışma başlığı açıp kendinizden bahsedebilirsiniz. Komşular sizi tanısın, tanışsın..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi