25/12/2018, Saat: 17:48
(23/12/2018, Saat: 11:22)Noyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi pazarlar değerli Dostlar,Merhabalar, etkinliğe dair anlayamadığım bir durum var. Beğenilerde sayfada paylaşılmış beğeni sayusi mi esas alınacak, esas gönderinin beğeni sayisi mi? Sevgiler.
Malum, 2018 çalkantı ve sıkıntılarla dolu bir yıl oldu. Biz de bu yılı zorluklarıyla değil; hoş bir anıyla hatırlayalım diye düşünerek sosyal medyamızda küçük bir oyun başlattık. Ben de siz kıymetli komşularımı oyunumuza davet etmek için yazıyorum. Maksadımız, biraz samimiyet, biraz gülmek ve güzel anılar biriktirmekten başka bir şey değil.
En güzel, en beğenilen tıraş paylaşımını yapana “en baba” tıraş setimizi hediye ediyoruz. Diğer beş paylaşıma da güzel birer seyahat tıraş fırçası veriyoruz. Oyunumuzun kuralları, Geltir forumunun prensiplerine çok benziyor aslında: Cinsel veya hassas içerikli paylaşımlar yapmıyoruz ve satın alınmış takipçi ve beğenileri ayıklıyoruz. Yani her zamanki gibi samimiyet esas
28.12.2018, Cuma akşamına kadar dilediğiniz sayıda paylaşım yapmak serbest ama Cuma akşamı oyunumuzu bitiriyoruz ki hediyelerimizi Cumartesi günü kargoya verip, Yılbaşı gecesi sahiplerine yetiştirebilelim. Tüm dostlarımızı oyunumuza bekliyorum
Saygı ve sevgilerimle
Noyan