04/01/2019, Saat: 18:01
Ustadlar eve gider gitmez listeyi güncelleyecegim. Guveniniz ve alakanız icin tesekkur ederim
Degerli komşum, sizlere ulaşmak bana buyuk heyecan veriyor. Kendimce kararımca birseyler ortaya koymaya calisiyorum. Ne şanslıyım ki burasi olmuş, burası olmamış diyen degerli kardeşlerim ve abilerim var. Ilk yaptigim sabun ile şimdi yaptigım arasında buyuk fark var. @finwe komşum 1. Nesil ilk sabunumu bilir o sabun da kotu olmamıştı ama bu gun yaptigim 3.nesil sabun ilk sabundan 3 gomlek iyi oldu. Neden ve nasıl oldu? Hep sizlerin sayesinde oldu. Selman abinin sayesinde oldu, Serdar beyin sayesinde oldu, Onurun sayesinde, Cem Beyin sayesinde, Mehmet Bey, Ziya Bey ve niceleriniz sayesinde oldu.
Sizin nezdinizide destek olan tum komşularıma tesekkurlerimi sunarim
(04/01/2019, Saat: 13:03)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkçası kendi adıma konuşacak olursam benim Kemal abinin ürününü sert bir şekilde eleştirmem için en azından aynı ayarda yapmam lazım. Sonuçta ev yapımı el yapımı fabrikasyon olmayan bir ürün. Ben Arko'ya gliserin damlatmaktan öte gidemiyorsam şu an bu üründe beğenmediğim bir durum olsa bile (Kantaron'luda yok kesinlikle zaten) bunu direkt kendisine pozitif eleştiri olacak şekilde yaparım.
Sağda solda illa ki denk gelmiştir;
Bir işi bilen yapar. Az bilen akıl verir. Bilmeyen eleştirir.
Yapamayan çamur atar.
Bu durumda benim çamur atmam lazım ama ne haddime?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Degerli komşum, sizlere ulaşmak bana buyuk heyecan veriyor. Kendimce kararımca birseyler ortaya koymaya calisiyorum. Ne şanslıyım ki burasi olmuş, burası olmamış diyen degerli kardeşlerim ve abilerim var. Ilk yaptigim sabun ile şimdi yaptigım arasında buyuk fark var. @finwe komşum 1. Nesil ilk sabunumu bilir o sabun da kotu olmamıştı ama bu gun yaptigim 3.nesil sabun ilk sabundan 3 gomlek iyi oldu. Neden ve nasıl oldu? Hep sizlerin sayesinde oldu. Selman abinin sayesinde oldu, Serdar beyin sayesinde oldu, Onurun sayesinde, Cem Beyin sayesinde, Mehmet Bey, Ziya Bey ve niceleriniz sayesinde oldu.
Sizin nezdinizide destek olan tum komşularıma tesekkurlerimi sunarim
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.