10/01/2019, Saat: 12:35
(10/01/2019, Saat: 11:19)shkoksal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar komşular Semogue 830’uma dün kavuştum, tıraş olmadım halen, break in sürecini hemen başlattım. Şampuanla yıkadım, kuruttum, beyaz sirkede 20 dk beklettim, sonra 3-4 kez arko sabun ile köpürtüp duruladım. Son olarak köpürtüp sabaha dek öyle beklettim. Koku konusunu çözdüm. İlk haline göre de gelişme oldu tabi ki. Günlük olarak 1-2 defa köpürteceğim break in süreci için. Bir-ikii hafta devam etmeyi düşünüyorum buna. O sırada da kullanacağım tabi ki.
Sizlere sorum; fırçanın kenar kılları biraz dışa doğru eğilim gösteriyor. Kullandıkça bu şekilde olması normal mi?
Bu arada şimdiden muazzam köpük tutuyor Fotoğraf eklemeye çalışırım, 5 liralık fırçadan buna geçince çağ atladım resmen Kıllar bayağı yumuşak geldi açıkçası
Selamlar komşum, yeni fırçanızı iyi günlerde güle güle kullanın. Semouge 830 çok güzel ve işini çok iyi yapan bir fırçadır. Break-in sürecini de tamamladıktan sonra zevkle kullanacağınızdan eminim. Dış çembere yakın fırça kıllarının dışa doğru palmiye ağacı gibi açılması/yayılması Semouge için normal bir durumdur.