14/01/2019, Saat: 02:41
Hemen tüm bıçak ambalajlarında “ kullandıktan sonra suya tutup silkeleyin, silmeyin vs” minvalinde küçük notlar var.
Yani illede bi iki tur atacaksanız durulayıp, kağıdına sarın koyun dolabınıza.
Berberler ise genellikle aşırı şapır şupur sulu ortam sevmezler, hem ustura tutan el hemde yanağımızı derimizi tuttukları el ıslak olursa şayet biraz sevimsiz sonuçlar doğabilir.
Ben şahsen De aleti tuttuğum elin dahi çok ıslak olmasından hoşlanmam.
Ha ,bi kaç tek tük örnek harici, kayda değer bir pas sorunuyla karşılaşmadım “durulayıp tekrar kullandığım” bıçaklarda.
Yanlız bir kere su ,sabun değmiş bıçağın,paslanma süresi hiç kullanılmamış olandan daha kısa, buna eminim.Kaplamalar incelip koruyucu wax,yağ vs ler akıp gittiğinden olsa gerek. Bu yüzden tekrar kullanıcağınız bıçakları çok uyutmayın derim ben.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani illede bi iki tur atacaksanız durulayıp, kağıdına sarın koyun dolabınıza.
Berberler ise genellikle aşırı şapır şupur sulu ortam sevmezler, hem ustura tutan el hemde yanağımızı derimizi tuttukları el ıslak olursa şayet biraz sevimsiz sonuçlar doğabilir.
Ben şahsen De aleti tuttuğum elin dahi çok ıslak olmasından hoşlanmam.
Ha ,bi kaç tek tük örnek harici, kayda değer bir pas sorunuyla karşılaşmadım “durulayıp tekrar kullandığım” bıçaklarda.
Yanlız bir kere su ,sabun değmiş bıçağın,paslanma süresi hiç kullanılmamış olandan daha kısa, buna eminim.Kaplamalar incelip koruyucu wax,yağ vs ler akıp gittiğinden olsa gerek. Bu yüzden tekrar kullanıcağınız bıçakları çok uyutmayın derim ben.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi