09/11/2011, Saat: 21:46
teşekkür ederim.
o kadar methi olduğu için her seferinde yeni şans tanıyorum shark'a ama işe yaramıyor. dedim ya pakedinden çıkarıp, yanağıma sürüp doğrudan kullanılmış jilet çöplüğüme attığım kaç tane shark oldu bilmiyorum. zaten bu dediğim heralde sadece sharkta olmuştur bana.
rapiranın paslanmazının iyisi denk gelince 10 traş çıkardığım olmuştur.
asco'yu kötü diye duymuştum birinden, sanırım ulysse idi. sen nerede yaşıyorsun da 100lüsünü buluyorsun?
başka hangi jiletlerin 100lüsü var orada?
Saygılar
o kadar methi olduğu için her seferinde yeni şans tanıyorum shark'a ama işe yaramıyor. dedim ya pakedinden çıkarıp, yanağıma sürüp doğrudan kullanılmış jilet çöplüğüme attığım kaç tane shark oldu bilmiyorum. zaten bu dediğim heralde sadece sharkta olmuştur bana.
rapiranın paslanmazının iyisi denk gelince 10 traş çıkardığım olmuştur.
asco'yu kötü diye duymuştum birinden, sanırım ulysse idi. sen nerede yaşıyorsun da 100lüsünü buluyorsun?
başka hangi jiletlerin 100lüsü var orada?
Saygılar
(09/11/2011, Saat: 21:11)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derbyi sevdigine göre seninle hemen hemen aynı sakal ayarındayız diye düşünmüştüm ama shark hakkında söylediklerin beni şaşırttı. ben shark ı yeri geldiginde 4 tıraş bile kullanıyorum. Rapirayı sevmiyorum. Permasharpıda sevmiyordum geçen hafta denedimde gerçekten keskinmiş bilmem ilk aldıgımda niye begenmedim Ama Asco hepsinden iyi geliyor ve 100lüsü 5 tl burada. Keskinligi ve konforuna diyecek yok. Seninde bayramını kutlarım abi.