05/02/2019, Saat: 17:27
(05/02/2019, Saat: 17:13)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşım, evet kamuda çalışıyorum ve h. içi her gün tıraş oluyorum. Özelde çalışırken de tıraşsız işe gitmezdim zaten, alışkanlık Hafta içi her gün 2 perde + düzeltmelerle tıraş oluyorum. Yalnız şöyle bir fark var, pazartesi çekimde sert (agresif) ürünler kullandıysam, haftanın geri kalanında o ürünleri kullanmıyorum, bazen videoda denemek için farklı tıraş aletleri, bıçaklar kullanıyorum, örneğin https://youtu.be/8LlSi8s6P1s bu videoda sert tıraş veren Jön tıraş aletini cildim 3 gün dinlenmiş olduğundan kullandım, haftanın geri kalanında Slimtwist, Superspeed ,vb traş aletlerini kullandım. Tabi bazan tüm haftayı aynı ürünler ile tamamladığım da oluyor mesela Mühle R89, 34C, EJ, Superspeed, Tech, bunlar ile 5 gün 2 perde+ düzeltmeler rahatsızlık vermiyor. Hafta sonu da cildimi dinlendiriyorum İyi tıraşlar
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim üstad. Videolarınızı zevkle izlemeye devam edeceğim size de iyi tıraşlar